homeopatia si glandele endocrine

In jos

homeopatia si glandele endocrine

Mesaj  laedra la data de Dum Feb 03, 2013 1:25 am

Ori de câte ori un dezechilibru hormonal, este prezent, este necesar să se ia în considerare întregul sistem endocrin. Glandele endocrine nu sunt de sine stătătoare producătorii de hormoni, dar un sistem complicat legat și echilibrată. Utilizarea substanțelor chimice să acționeze ca mesageri de feedback. Dacă unul glanda endocrina pare a fi defect se poate presupune glandele adiacente vor fi, de asemenea, afectate. Deși știința modernă au dat nume acestor glande și secrețiile lor de înțelegere a importanței lor datează de la începutul anului de predare hinduse prin sistemul de chakre. Cele șapte chakre principale se referă direct la sistemul endocrin.

Cele șapte chakre și glandele endocrine asociate

Sahasrana Crown Chakra Saptea Chakra Glandă pineală
Ajna Ochi / Brow Chakra 6a Chakra Glanda pituitară
Vissudha Chakra gâtului Cincea Chakra Glandei tiroide
Anahata Chakra inimii Patra Chakra Thymus glanda
Manipura Chakra plexului solar Treia Chakra Glandele suprarenale
Swadhisthana Sacral Chakra Două Chakra Ovare și glandele de prostata
Muladhara Root / Baza Chakra Prima Chakra

Pentru toate aceste lucrări noi suntem datori să Miles Martin pentru menținerea flăcării în viață și încurajarea elevilor săi să-l încercați și, cu practica, să se acorde o introspecție în modul în care funcționează homeopatia la acest nivel de energie subtilă. Ștergerea nu numai boala clientului, dar în lumea din jurul lor, în același timp.

Martin a fost primul medic pentru a încuraja mă să văd prescrie ca nefiind legat de modele medicale, pentru a vedea că o persoană există pe mai multe nivele și este conectat la tot ceea ce, pentru a realiza că nu există limite în arena în care homeopatia poate funcționa.Martin ar prescrie remedii de sprijin și căile de atac pentru starea clientului, dar ar vedea, de asemenea, o nevoie de a prescrie în spațiul în care persoana respectivă este în vigoare.Aici, el a ales a apelat la remedii New Age. El niciodată nu a insistat cu privire la modul de a prescrie aceste remedii, dar am fost încurajați să "prescrie în câte trei". Cu doar această permisiune mulți practicanți au dezvoltat modalități de accesare a tot felul de conditii moderne: autism, SIDA, Sindromul Razboiului din Golf, toxicitate de droguri, care trăiesc fără rădăcini, lipsa oricărei legături spirituale.

Deci, ce urmează sunt extrase din prelegerile Martins și o parte din călătoria mea la o înțelegere a acestui mare dar de la Martin. Ca el ar spune, vă rugăm să citiți, aceasta poate însemna puțin pentru tine acum, dar aveți de gând să nevoie de ea și ea va fi acolo atunci când faci. Acest articol este mult prea scurt pentru a acoperi înțelegerea mai mare imagini de miasme, să se dezvolte în orice adâncime imagini ale glandei remedii, să înțeleagă cum să analizeze un caz de la chakrele, să-și recâștige bunăstarea, după ani lungi de medicale și alt tip de abuz, astfel, aș încuraja pe toți să ridic și să prețuim orice note sau scrieri de Martin măsură ce acestea devin disponibile.

Introducerea lui Martin

Homeopatia are o influență directă asupra acestor centre. Deci, este bine să fie cât mai conștient posibil despre ele. Deși cineva se uită la ele în mod individual, lucrează împreună ca un grup, și funcția sau disfunctie împreună ca un grup, deși există, de obicei, un centru dominant (ca și în tipul de persoană suprarenale, de exemplu).
În acest fel, homeopatia influențează glandele endocrine și chakrele asociate cu acestea.Secretiile ale glandelor endocrine sunt hormoni. Știința modernă le dă nume plictisitoare și le face complexe în speranța că nu veți le înțelege.

Thymus glanda

Timusul crește rapid până la al doilea an (de viață) Apoi mai lent,. Și la pubertate începe să regreseze. In viata de adult este doar un rudiment. Regresie începe mai devreme, la femei decât la bărbați.
... Se pretinde că timusul a pierdut valoarea ei pentru om și mamifere atunci când strămoșii lor au început să se incubează ouăle lor în corpul lor și de stabilire a încetat ei, ca pasarile fac - reptile cu albuș și scoici. Asta a fost funcția originală a timusului. Porumbeii, ale căror timusul glandele au fost înlăturate, ouă fără coji, dar dacă sunt alimentate timusul oua normale, plus scoici. ... Timusul a fost numit glanda de precocitate. Acesta a fost, de asemenea numit glanda tinereții veșnice, pentru că nu a regresa la timp inhibă maturizarea organismului.

Când timusul este alimentat la un mormoloc acesta rămâne un mormoloc - nu metamorfoza într-o broască. Într-o carte de Williams și Hogue "Complexele noastre de frică" se menționează că din douăzeci criminali executate, toate au avut glandele persistente timusului.

Acest centru, glanda timus si chakra inimii, este centrul de renaștere adevărat din umanitate plictisitoare obișnuit să seership. Acesta este blocat în aproape toată lumea.Ingredient care compușii această situație este inoculare. Nu există nici un antidot direct pentru inoculare (nu cred că poți șterge placa curăța cu un remediu sau două, nu este posibil). Tratamentul constituțională este necesară pentru o perioadă de timp, uneori chiar ani.

Căile de atac inoculare sunt, cu toate acestea, de foarte mare ajutor. Într-un copil vaccinat recent (adică în ultimele zile) SILICA 10M este de foarte mare ajutor. Copilul va fi bolnav timp de 7-10 zile ..... O altă rețetă de ajutor poate fi glanda timus 6x, timp de 10 zile, urmate de remediu constituțional (individual selecționat). Timusului 6x este, de asemenea, util pentru vaccinosis pe termen mai lung și poate fi utilizat de catre adulti - orice vârstă, în orice moment - deși glanda in sine aproape complet se oprește la adolescență ..... Inoculare compuși miasma tuberculos. Acesta este unul din motivele (inoculat) pacienți cu tuberculoză sunt dificil de tratat - trebuie să "lovit" le greu ", cu căile de atac pentru a obține o reacție.

Remediu cel mai asociat cu inima si glanda timus este Natrum Mur. Alte remedii sunt SYPHILINUM, TUBERCULINUM, AURUM și CARCINOSEN.

Notă Terapeutic: glanda timus administrat de drenaj în cazul de prostata disfuncție
Notele de prescriere

Este interesant faptul că miasma sifilitică arata ca Natrum muriaticum, deoarece Natrum muriaticum este remediul principal pentru
Centrul de inima.

Notă: epoca victoriană a fost la vârsta de sifilis, cu balurile mascate, ascunde în spatele unei măști. În acest fel este greu să se diferențieze între Natrum Mur și SYPHILINUM. Un construiește ziduri și ascunde departe, pieile celelalte spatele unei măști. Ambele sunt indicate la acest centru și înțelegerea calendarul procesului de vindecare a individului este ajutat de înțelegerea proceselor de acest centru.

Martin vorbi de mai multe ori de "remedii din câte trei" și am observat cât de glanda timus este urmată de Thuja este urmată de TUBERCULINUM. În funcție de caz, aceste remedii pot apărea în acest model, cu inter-curente remedii în ultimele luni, poate fi administrat în două zile consecutive sau chiar într-o singură zi. Potențele poate urca (glanda timus 30, 200 și Thuja 1M TUBERCULINUM) sau coborî. Ritmul și nevoile de caz va dicta. 10M ayahuasca poate fi administrat pentru a deschide centrul de frunte, urmat de glanda timus 30 pentru inima si apoi remediul individului. Terapeutic în chimioterapie ayahuasca SYPHILINUM 10M, și glanda timus (individual sau combinat), reducerea de boală și greață.

Deci, ce ordine vrei să prescrie în? Dacă vă prescrie în ordinea corectă, veți obține un loc de muncă mai bun de făcut. Dacă greșit, acesta funcționează, dar nu șterge în mod corespunzător. Utilizați potențele mediu - 30 de ani - sunt repetabile. Singura modalitate de a șterge centrul Thymus sale sifilitic-tuberculos miasma este pe o perioadă lungă de timp, folosindu 30 de ani, potențele medii. Trebuie să utilizați intuiția ta. Nu e nici lacune set de timp, informații, cărți speciale de citit - nimeni să-ți spun - trebuie să-l lucreze pentru tine.

Acordarea ... "greșit" remediul nu face rău nimănui. Dacă nu există nici o afinitate merge direct prin intermediul .... potențele 30C face lucrarea vrem să facem în acest centru.

Glanda timus și dezvoltare

Atunci când un timus extinsă este prezentă într-un copil nou-născut, procesul incepand de respirație pot fi extrem de prelungit și litera (a) chestiune dificilă (copii albastru -VEGITALIS carbo). ...

Secreția de glanda timus controleaza metabolismul muscular într-un fel definită în cursul perioadei de copilărie. Acesta influențează în special partea exterioară a cortexului suprarenal, glanda pineală, glanda tiroida si glanda prostata - deci de la centrul inimii influenței sale radiază în sus și în jos. Copiii îngrijit de lapte uman au vitalitate mai mare decât cei care sunt crescuți în laptele de animale, pentru că eterul animalelor nu este permanent absorbit de glanda timus ca este eter umană.
Timusul este guvernat de Venus si Luna. Venus aducând atingere asupra timusului începe să se trezească răspuns și pune individuale în legătură cu taramurile mai inalte ale lumii dorinta.

Luna este, de asemenea, o planeta feminina, ea este mama cosmică și creșterea influențe.Există, de asemenea, o legătură strânsă între glanda timus si splina, precum și între glanda timus și oase și de creștere a oaselor. Acești doi factori ar sugera în continuare legătura deja observată între inoculare și leucemie.

Copiii și boli ale copilăriei

Noi știm că e bine pentru ei să aibă aceste boli, că ei arunca miasme lor cu aceste boli. În cazul în care copilul este inoculată și are în continuare aceste boli, ei nu-l eliberezi complet.După ce copilul are boala, da nosode de miasma, care a aparținut boala - nu nosode de boala în sine:

Tuse convulsivă cancer, febră glandulară
Varicela sifilis, scarlatină
Sicoza oreion
Psora rujeolei

Heavy guturai, lipici ureche, amigdalita, raceli continue, gripe, slăbiciune se datorează inoculări și miasma tuberculos (dar și sifilitic, deoarece acest lucru este ascuns). Trebuie să utilizați intuiția ta.

Nota: Din acest lucru cu Martin am constatat că inocularea împinge copilul în miasma sicotică, care are natura de idei fixe si rigiditate. Deci, remedii sicotică sunt mai întâi necesare și apoi există o mișcare spre căile de atac tuberculoză. Aceasta sprijină activitatea Sheila Creasey care a făcut pe tuberculinum care a sugerat că de multe ori precede Thuja orice rețetă de TUBERCULINUM.

Sifilitic miasma și glanda timus

Uită-te la căile de atac sifilitice și veți obține o imagine a modului în care într-adevăr ciudat și ciudat în care sunt. Nu atât de mult SYPHILINUM nosode - nu e practic nici o informație pe el (pentru ca sa ascuns!), Dar MERCURIES, KALI IOD, AURUM, Phytolacca. Fiți atenți cum vă prescrie MERCUR, deoarece în mod greșit prescris poate confunda imaginea și trimite adesea pacientul la distanță (destul de comună pentru pacienții mercur).Recunoaște Martin MERCURY foarte mult pe proliferarea sa de generali fizice (datele nu fizice) - lucruri cum ar fi edem și transpirație, procesele de descompunere, în general, se trece prin corp. Din cauza naturii sale, nu este întotdeauna posibil pentru a localiza exact mentalitatea MECURY în primul rând, dar în cazul în care puteți obține aceste generali fizice .... Împreună cu modalitățile, este o cale de atac ușor de la fața locului.
Glanda timus și a glandei tiroide sunt atât de devastate radiatii, astfel înainte de prescrierea prescrie PLUTONIULUI SYPHILINUM 30.

Glanda pituitara

Unul din cele două centre din cap. Sediul minții. Glanda maestru al tuturor glandelor, schita de tot ce ați fost și tot ce va fi. Destinul tau este aici, toate bolile introduceți corpul fizic prin intermediul acestui centru.
Pentru hinduși, este Ajna, lotus două petale, și trăiește Shiva aici. În Occident, Mercur locuiește aici, comunicator, Hermes, mesagerul zeilor. Tărâmul de gândire și rațiune.Acesta este în acest moment că sunteți în stare să intre în contact cu spiritul și cerințele sale, prin concentrarea minții. Acea voce încă mică în fundal că nimeni nu ia avizul de.
Unii pacienți nu au simptome - reținute sau pentru ai oferi pic cam departe, nu în corpul lor sau nu știi cine sunt - CARCINOSEN 50M, după o săptămână miasma principal apare și acest lucru este ceea ce trebuie să fie tratate. Prescrie miasma și imaginea remediu va rezulta.

Remedii pentru acest centru: Calcarea carbonica, BARYTA CARBONICA.

TUBERCULINUM și CARCINOSINUM sunt de asemenea foarte bune. Bellis perennis acționează ca soarele de pe acest glandei. Una din tendințele din această glandă este de a fi: Dosy, lent, transpirat (și) pune pe greutate.

Afectiuni duce la pierderi de memorie. În cazul în care această glandă și funcția glandei pineale așa cum ar trebui ele vor rezista tuturor bolilor - inclusiv a cancerului. Este de la acest centru că aveți controlul asupra dvs. () sinele. Puteți decide pentru a fi fericit, optimist și însorită și atinge obiectivele fără să se defecteze sau să fie nefericit si de depresie si resentimente. Acesta este punctul de alegere. Dacă (sunteti) fericit și optimist organismul nu este atât de supusă la boli.

Fibroamele sunt rezultatul de control al creierului. Liniștească creierul și porniți la subiecții optimiste.
TUBERCULINUM și Medorrhinum - păstrează la 30 și se repetă pe perioada lunga de timp: nosode / cale de atac / nosode / remediu
Calcarea carbonica foarte util. Prescrie 10M si repeta de patru ori pe an.
Perioadele grele si fragmente de tesut vin oaspeți.

Legătură cu gât centru: ceea ce crezi este ceea ce vorbesc. Thuja este indicat aici. Căi de atac realizate din flori (cum ar fi creierul, la sfârșitul coloanei vertebrale - o floare pe o tulpină). În special flori de portocal - galbenele si Lilium TIGRINUM.
(Terapeutic Smile Bellis perennis (10M), folosit pentru a induce sarcinii.

Lucrări în unison cu tiroida și glandele timusului și centrul inimii.

Tiroidian mai mult la femei - duce la fibrom
Thymus mai mult la bărbați - duce la boli de inima si probleme de prostata mai tarziu in viata.
De lucru, pe de o ajută pe ceilalți, precum și în sine.
Utilizați glandei tiroide la femei 3x și glanda timus 6x sau 3x la bărbați pentru a curăța de la inoculare. Nu da tiroida la o femeie gravidă. Glandei tiroide este utilă în vârstă (din nou potențele de avion sau chiar LM).
Cele trei aspecte ale hipofizei
Pituitara are doi lobi: ..... Lobul anterior influențează creșterea și organele de reproducere.... (Și) are mult de a face cu metabolismul calciului, formarea de țesut osos și producția de dinți. Toate problemele reflectate în acele persoane care necesită remedii de calciu: Calcarea carbonica, CALCAREA FOSFAT și CALCAREA FLUORATA. Este, de asemenea, afectează în special glanda tiroida, cortexul de supra-renale și țesuturile insulita din pancreas.

Posterior lobul:
Creste tensiunea arterială
Stimulează mușchii
Stimulează digestia
Regleaza debitul de apă de la rinichi
Peste activitate a lobului posterior are efecte diferite în diferite grupe de vârstă:
Overgrowth copil și maturitatea sexuala precoce

Creșterea rapidă și debilitante, cum ar fi căile de atac în fosforic (fosfor și acid fosforic)
Poate vedea: giganți hipofiza, hipofiza pitici, eunucii pituitare (produse de sub-activitate)

Adult Peste activitate: oasele cresc de la extremități lor (nu se poate dezvolta nici mai mult) = acromegalie.
Spade-cum ar fi degetele sfaturi, mâini și picioare devin modificări grosiere, faciale, capul și fața pătrată-ish, maxilarului devine grea și pătrat, piele ingrosata, (capul) pare a fi prea mare pentru organism.
Sub-activitatea: produce contrariul. Au pus pe un lot de inversiune de grăsime, a functiei sexuale, somnolență, uscăciunea pielii, căderea părului, mental plictisitoare. (Ca Calc-Carb imagine).

Personalitate: Peste-secreție - însoțit de viață intens, la fel ca atunci când Arsenicum bine (rapid viu, intens, să acopere teren mult mai mult decât alte persoane în același timp).Curaj, inițiativă și forcefulness de caracter. Centrul de idealism și de adevăr. Adesea găsim oameni care sunt idealist sau altruist sunt foarte motivați, au curajul convingerilor proprii și chibzuire. Arsenicum are chibzuire mai mult decât oricine altcineva - că, atunci când vorbim despre termen general al umanității.

Sub-activitatea produce oboseală, timiditate și eșec. Deci - hipofizar este centrul de succes.

Incapacitatea de a menține efortul este un semn de insuficiență a acestei glande. Deci, dacă nu puteți susține efortul necesar pentru a face ceva, de a realiza încheierea unei sarcini, ai o problemă aici. Butterfly creier, flutura, fosfor-cum ar fi, entuziasmele aici și acolo care mor afară. Lăsând de viață aglomerat cu sarcini neterminate. (O Calc-Carb n-ar fi fost demarat la toate!)
Asociat mai mult cu Sicoza - Natrum SULPH, Medorrhinum, Thuja - reglementează apă de gând să rinichi și peristaltismul tubului digestiv în. Handicap cu inima si rinichii, care sunt de a face cu fluide tind să fie sicotică - este o miasma apos.
2. Anterior lobul:
Tuberculos / psoric
3. Despicătura dintre lobi:
Sifilitic - legătură între gândire și acțiune - OPIUM, HELLIBORUS, Bufo rana.

Deci, distrugere în oameni are loc în despicat. SYPHILINUM este primul remediu pentru a vindeca link-ul. Trebuie să percepem intentia, ca nimic pacient rapoarte. Toate divulgat de detaliu. Pacienții se deda la auto-distrugere și auto-negare și sunt non co-operative, de exemplu, binges dulci și de zahăr sau de alcool prea mult. Toate medicamentele acționează numai pentru a întârzia karma, ei trebuie să meargă acolo în final. Forțele în jurul pacientului, care sunt destinate pentru a vedea fail pacient - (ar trebui) să continue să lucreze pentru a vedea reusesc.

Căi de atac Cannabis indica, Arsenicum ALB, MANGANUM și SULF.
Acest centru înregistrează visele tale. Dacă nu vă amintiți-le centru este blocat. Acesta este centrul de care ne retragem - pestera nostru lăuntric în cazul în care căutăm alinare. Copii trăiesc aici și să respecte și să asimileze. Ne retragem aici după șocul și trauma.

Orice traumatism, mai ales în copilărie, ne va face sa se retraga in aceasta pestera pentru siguranță. Ca urmare a glandelor tiroide, timusului și sexul ies din echilibru. Creșterea și dezvoltarea devine difuză și ineficiente. Chakra de baza devine complet pierdut.

Boala pasivă este un semn de eroare de interior; dar oamenii cad prada bolii, din cauze cum ar fi dorinta lor de medalii. Există un decalaj, un defect de memorie, dar atunci când vom practica homeopatia, căutăm pentru a închide acest decalaj. De fiecare dată când luați o istorie de la un pacient închis, urmări înapoi în cât mai multe detalii pentru a obține modelul de eroare situată în trecut, care a produs manifestarea de acum.

Este posibil să se utilizeze remedii homeopatice ca o forță foarte eficient de vindecare pe cunoaștere a glandelor endocrine numai. Aceste glande și secreții lor sunt numite chimia sufletului. Ei au cu siguranță un efect direct asupra persoanei. Manifestarea întreaga ființă, dimensiune, formă, culoare, sunt foarte mult reglementate de acțiune a glandelor endocrine. Deci, creșterea cunoștințele dumneavoastră, din experiență, și că va da înțelegere, și la înțelegerea dumneavoastră va crește în ceva mai mare decât ești acum. Și asta e una dintre modalitățile cunoaștere a homeopatiei este un astfel de instrument mare ...
avatar
laedra

Mesaje : 114
Data de inscriere : 09/07/2011
Varsta : 52
Localizare : Romania

Vezi profilul utilizatorului http://eternitate.tripod.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum